Összes oldalmegjelenítés

2012. március 30., péntek

Az utolsó márciusi MEGFEJTVE

Kedves Játékosaim!

Gyorsan eltelt ez a hónap, de még milyen eseménydúsan is hozzá! A múltkori bejegyzésből kifelejtettem, hogy a vendégkönyv előtti rejtvény (Tompa Mihály: Új Simeon) győztese Papp Klaudia, Orosházáról – újabb település a játék palettáján, szívből gratulálok neki! (És némileg pironkodom, mert csak ma adtam postára a nyereményét, "küldönccel"…).
A „Lélekcsapda” szerencsés nyertese pedig nem más, mint Urbán Mariann, Debrecenből, főhajtás gyorsasága és pontos megfejtései előtt! Ha lesz majd pár perced a könyv elolvasása után, leírhatnád az interjú alá, hogy tetszett az Opus, hátha másnak is kedve támad hozzá!


Gyanítom azonban, hogy ami mindenkit a legjobban érdekel, az az új rejtvény, ezért nem is szaporítom tovább a szót:

„Se csőre, se szárnya
  ennek a madárnak,
  s ha nevét Rád aggatják,
  gyanús, hogy átvágtak!”
Nem csavartam meg nagyon, úgyhogy már látom, hogy el lesz árasztva a postaládám… (50konyv@gmail.com) Hála Istennek! J

Várom Villám Válaszaitokat!

V.J.

U.I.: Egy új hagyományt is szeretnék bevezetni, mégpedig azt, hogy minden bejegyzéshez ajánlok egy online irodalmi művet, ami egy ültő helyben elolvasható, és reményeim szerint meggyőz Titeket arról, hogy érdemes utánajárni a kortárs magyar irodalomnak! Nagyon boldoggá tenne ugyanis, ha részem lenne abban, hogy a rejtett kincsek felszínre jussanak, és talán, ha hírét viszem a „névteleneknek”, előbb-utóbb a kiadók is észbe kapnak, hogy magyar művekből is igen bő a választék - nemcsak a külföldi könyvek fordításával lehet olvashatót teremteni!

E heti ajánlatom T. Pandur Judit „A fogoly” című műve, innen:

http://iroklub.napvilag.net/iras/32653
 

Szerzőtársam műveit az ötletesség és a gördülékeny fogalmazás jellemzi, különösen a novelláit szeretem, a cikkei pedig mindig elgondolkodtatnak. Ha Nektek is tetszik „A fogoly”, szúrjatok be néhány hozzászólást ide, én pedig továbbítom a druszámnak az olvasók hangját! (Természetesen a klub oldalára is regisztrálhattok akár szerzőként, akár olvasóként, és akkor közvetlenül is leírhatjátok neki, mi a véleményetek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése