2024. július 30., kedd

Bubifóliát a törékeny remények köré No.2. - Kibicek hava

Buongiorno Amici!

Az elmúlt hónapban sajnos nem sikerült hatékonyan leporolni a blogot (nix Vindex...), mert senki nem küldött megfejtést a rejtvényre, ám a megtekintésszámláló alapján járt erre sok kibic, akiknek nagyon örülök, remélem, hírét vittétek a legénykéknek és talán meglátogattátok a Sharity Appot is. ;)

Mivel így alakult, augusztus végéig meghosszabbítom az első rejtvény megfejtési határidejét, hátha addig valakinek megjön a bátorsága. (Ha kell, nyugodtan súgassatok az Internettel! Azt sem titkolom, hogy minden valaha volt rejtvényem nem meglepő módon a saját olvasmányaimhoz kapcsolódott, szóval onnan is lehet lesni.)

Akit esetleg az tartott vissza, hogy nem veterán játékosként, hanem új olvasóként tévedt ide a blogra, és még nem érdemeltem ki a bizalmát, vagy most épp nem engedheti meg magának, hogy utaljon, annak nevezési feltételként felajánlom, hogy írja alá ezt a petíciót:

https://www.peticiok.com/adj_remenyt_peticio_a_duchenne_izomdisztrofiaval_szuletett_gyermekekert

Ha sikerrel járunk, akkor idővel már nem is kell majd magánemberektől és jóakaratú cégektől nanorészecskékben összekalapozni a legénykék gyógyuláshoz szükséges horrorösszeget.

Un abraccio fortissimo!

V.J.

Akikért a játék szól (ha menet közben hallok még más Elevidysre váró Duchenne-harcosról, bővülhet a lista):

Kovács Geri                          https://kovacsgeri.com/

Micskó Benjámin                 https://mentsukmegbenit.hu/

Sági Dominik                         https://www.facebook.com/groups/153580627850387/

Kneifel Ádin                       https://adin.hu/     SIKERÜLT!!! (https://telex.hu/belfold/2024/07/30/1-3-milliard-forint-erteku-kulfoldi-genterapia-duchenne-fele-izomsorvadas)

Lázár Levente                       https://www.facebook.com/levikalandjai/ 

                                           (Levi legény a Sharity appon keresztül támogatható pénzbeli hozzájárulás nélkül, reklámanyagok megtekintésével is, erről bővebben a facebook oldalon olvashattok.)

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bubifóliát a törékeny remények köré No.3. - Váratlan örömhír

Hallo, Spelers! A mai napon a Telexet megnyitva nagyszerű hír jött szembe: az egyik legényke révbe ért, megkapta a kezelést! Nem ragozom, k...